En vän som inte längre finns

Hej allihopa, det var ett tags sen jag bloggade på denna blogg men det är för att det har varit så mycket i skolan då jag går sista året på gymnasiet, det har hänt en del saker här hemma som gör jag att inte orkar med vissa saker.
Jag vill även berätta en annan sak, och det är att våran underbara vän Elin Nyström som älskade Broken Door inte finns längre efter en tids sjukdom, hon somnade in den 2e Februari omringad av sin familj. Vi har inte skrivit något om detta tidigare då vi har respekterat Elins familj så att de ska få det lugnt, men idag frågade jag Elins syster om det var okej att jag bloggade om det och hon tyckte att det var det.
Det känns bara konstigt att Elin inte finns längre eftersom jag var en nära vän till henne, jag har aldrig träffat henne utan jag har bara skrivit med henne på Facebook. Men Elin var en tjej som alltid stöttade mig när jag mådde dåligt, hon var en snäll och underbar tjej. Även om hon ibland klagade på att hon hade ont så försökte hon alltid hitta något positivt som hon skulle göra.
Elin är en tjej som jag kommer sakna att skriva med, hon var den första jag kunde skriva med om allt mellan himmel och jord, hon var den tjejen jag kunde skriva om med om jag hade något problem så skulle hon alltid försöka att lösa det.
Elin var den första tjejen som jag skrev till när jag träffade min ex pojkvän, hon fanns där för mig när det tog slut men jag hann aldrig berätta om en annan kille som jag gillar otroligt mycket.
Jag önskar att jag skrivit mer med henne den sista tiden om jag visste att hon inte hade så långt kvar. Ibland önskar jag bara att hon kunde komma tillbaka så att man kunde få skriva med henne och berätta för henne om allt som händer i mitt liv och hur mycket jag saknar henne.
Hon betydde allt för mig då hon alltid fanns där för mig och vi stöttade alltid varandra vad som än hände.
Om inte Broken Door hade funnits så hade vi nog aldrig blivit vänner, Broken Door (Tobias och Pier) ska ha ett jätte stort tack för att jag fick bli vän med Elin!
Utan er tre så hade inte jag orkat med allt som har hänt för utan er hade jag bara gett upp allt.
Elin, jag vet att du är på en bättre plats nu och jag vet att du är där uppe och tittar ner på mig. Jag hoppas att jag kan göra dig stolt en dag, och jag lovar att jag ska studenten i sommar och det gör jag för dig!
Du är en ängel som alltid kommer finnas i mitt hjärta oavsett vad som än händer för jag kan inte fått en bättre vän som alltid vill att alla andra ska må bra oavsett hur du mår.
Tack för allt och jag hoppas att du träffar min vän där uppe och hälsa henne att jag saknar henne.
Elin, jag saknar dig otroligt mycket!
Du är bäst!
Kram Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0