Glad midsommar :)

Hejhej.. skulle lagt upp detta klippet tidigare men var inte hemma över midsommar (tänkte bädda in klippet men alla inbäddningskoder går inte o se på youtube nu ) så här får ni en bild och klicka på bilden och så kommer klippet upp på youtube :) 
 
 
 
super roligt med nya klipp och även nya bilder är grymt roliga att se :)
 
Här är en bild jag tog vid havet i torsdags förra veckan :)
 
 
 Godnatt :)
 

Längesen

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Det gör jag i alla fall, jag vet att det var längesen jag bloggade här men det har varit väldigt mycket med skolan och sen så har det hänt lite andra saker som jag inte kan berätta:(
Men jag hoppas att jag kan börja blogga mer nu i sommar då jag har sommarlov och jag kan blogga från mobilen så det kanske blir lite mer uppdateringar då:)
Det uppdateras inte så mycket på Broken Doors facebook sida men så fort det kommer upp något där så lovar jag att vi ska skriva det här eller om vi vet något före så kan vi också skriva det här:)
Nu måste jag dra men vi hörs! Ha det bra allihopa!:)
Kram Emelie

<3

 
 
Thank you Anna for this wonderful video :)
 
Have a wonderful day!!!!!!!!
 
 
 

Liseberg & Hammarö <3

 
Liseberg fantastisk dag!!! såååå otroligt  glad att jag äntligen fick träffa killarna igen , 3 månader hade käns som evigheter, och vad tycker ni om min snygga väska jag fixat? och tröjan ;)
 
 
Hammarö var super rolig och fantastisk dag och spelning så obeskrivligt GLAD ochTACKSAM för dom alltid är så underbara !!! :) 
 
 

Hammarö idag - Nationaldagen 2013! :)

 Idag har killarna spelning i Hammarö :
 
komsi komsi! :)
Fri entré
kommer bli en kanondag! :)
med sol och runt 20 grader.! 
 
 
 
Ha det fint! :) 

Grattis bloggen 1 år !! :) <3 [1 juni 2013]

Nu är det så att denna fina bloggen om världens bästa har hunnit fylla 1 år.. alltså för exakt ett år sen skaffade jag denna bloggen på blogg.se .... Skriv gärna nått  fint i kommentarsfältet här under!!!
 
Vill passa på att tacka er (alla?) som läst  & läser denna bloggen.. det betyder verkligen mycket att ni går in här och läser :)
 
ska strax sova.. ledig imorgon men har massa att göra. och på söndag blir det en resa till gbg . PEPP!!!! <3
TOMORROW!! :) #HAPPY

RSS 2.0