En fråga till er...

När började Du att lyssna på Broken Door?

Vad betyder fansen för Broken Door?

Grabbarna fick frågan på twitter, se svaret på bilden nedan.
Lindas svar på frågorna :)

1.Kan inte ni baka kakor till mig?? Ha ( man fick fråga vad man ville) Svar: Jo visst, det är bara att komma! 2. Hur upptäckte du Broken Door? Svar: Jag hörde dem på Rix fm och efter de spelade när vi firade Färjestads SM guld på Stora Torget i Karlstad så var de fast med mig
.3. Vet du ifall dom kommer släppa någon ny låt snart? Svar: Ja de håller på att arbetar med det.
4. Vilken låt är eran favoritlåt av deras låtar? Svar: Min favorit låt är Beauty Comes From Within!
5.Om du måste välja, vem tycker du är snyggast av killarna? Svar: Jag tycker att de är lika goa och trevliga båda två!
6.Hur länge har Pier och Tobias spelat tillsammans? Svar: De träffades första gången 2006 tror jag och första spelningen hade de 2008.
7.Vad är erat bästa minne med Broken Door? Svar: Oj, alla minnen med Broken Door är underbara. Svårt att välja ut ett som är bäst. Men Sunne är oslagbart, första gången jag pratade med dem är också ett härligt minne, fick kramar och ”hej Linda, känner allt igen dig från din profilbild på facebook”. Som knäpp hockeynörd var det speciellt när de spelade och målade tavlor på Färjestads jubileumsmatch förra året, det var också väldigt mäktigt när de invigde nya LA (Löfbergs Arena) och SHL (Svenska Hockey Ligan) när sjöng inför ett fullsatt LA.
8.Vilka länder har Broken Door uppträtt i ? Svar: Jag har faktiskt inte riktigt koll på denna frågan, har jag tur så vet jag var jag själv är! :P
9.När släpper dom några nya låtar? Svar: De arbetar med nytt material för fullt och vi väntar med spänning, har inte något datum ännu.
10.är det några bloggar ni brukar läsa? isåfall vilka?Svar: Nej jag har tyvärr inte tid med det.
11.Gillar ni några utlänska artister? isåfall vilka? Svar: Oja! Många, men just nu är det Shane Filan (från Westlife) som går på högvarv, även Passenger, Simple Plan osv.12.Vet ni om Broken Door ska vara med på rix fm festival nästa sommar? Svar: Har inte hört något om det.13.Läste någonstanns att ni skulle göra en intervju med dom, ska ni göra den? och när gör ni den isåfall? Svar: det är riktigt, det har varit på tapeten flera gånger men eftersom alla vill vara med så har det inte funnits något bra tillfälle ännu.14.Fin blogg ni har! När ska ni se Broken Door nästa gång? Svar: Tack så mycket! Det är några som ska på kryssningen imorgon, jag kan tyvärr inte på grund av jobbet. Så när nästa gång blir för mig vet jag inte riktigt.15.Hur många gånger har ni träffat Tobias och Pier? Svar: Jag har inte räknat faktiskt. Kvaliteten och inte kvantiteten som spelar roll för mig!16.Vet Broken Door att ni har en blogg? vad tycker dom om det? Svar: Ja det är det väl medvetna om, de tycker att det är bra! 17.vad tycker i bäst om att gå på, stora spelningar eller mindre? Svar: Båda! Var sak har sin charm. Stora spelningar är det mycket energi och fart i medan mindre är gemytliga och trevliga. Båda två som sagt.18.Era bilder ni lägger upp vad har ni haft för kamera när ni fotar dom? jättefina! Svar: Tack! Vi tar bilderna med olika kameror. Olika systemkameror, komtaktkamera, digitalkamera och mobiltelefoner.19.Vad har ni för fritidsintressen? Svar: Natur, djur och spendera tid med nära och kära! Svar20.Jättefin blogg, kan ni inte blogga mycket mera på bloggen?Svar: Tack, vad vill du läsa mer om?21.Vilket är erat favoritdjur? Svar: Älskar alla djur, förutom älgar och ormar. Hästar och hundar är väll de djur som ligger mig extra varmt om hjärtat! 22.Är det bara pier som skriver Broken Door's låtar eller även Tobias? Svar: Hitills är det bara Pier :) 23. Vad kul att ni bloggar, dom måste vara glada har ni någon favoritmat? Svar: Tack! Nej, vad jag är sugen på för maträtt beror helt på vilket humör jag är på.24.Hur mycket tid ungerfär lägger ni ner på bloggen? superfin är den! Svar: Inte alls så mycket som jag borde!25.Vad tycker ni om Ulrik Munther? Svar: Låtarna han framförde i melodifestivalen var helt ok men det är ingen artist jag lyssnar på.26.Har ni jobb? vad går/gick ni för utbildning? Svar: Jag är klasslärare i en årskurs 4 på en landsbygdsskola.27.Känner Broken Door igen er när ni träffar dom? ps. jättefin blogg.Svar: Tack! Ja då det gör de allt! Bloggar från surfplattan och kommer inte åt bilderna. Ha det bra/Linda

AUKTION: TAVLA MÅLAD AV BROKEN DOOR :)

Är lite felstavat på deras namn. Broken Door heter dom . eller ja deras duo. 
 
http://www.storthjarta.se/?page_id=11
 
Det pågår en auktion då man kan vinna en tavla som Tobbe & Pier målat... 
auktionen håller på till December.  Skriv vilken tavla du vill buda på och hur mycket. Budgivningen sker till denna mailen. storthjarta@hotmail.com
 
Ha en superskön kväll! :)
 
 

Silja Galaxy 21/11 2013 :) <3

"On thursday the 21st of November we´re playing on Silja Galaxy as a guest appearence, forget about any other previous date, this is the one! See you there then!! Oh, and have a great weekend!" - Facebook 
 
 
 

Svaren på frågorna :)

1.Kan inte ni baka kakor till mig?? Ha ( man fick fråga vad man ville)
Emelie: Kanske det kanske
Marika: Hahahha jo kanske nån gång 
 
2. Hur upptäckte du Broken Door?
Marika: Minns inte exakt men hörde dom på radio och gillade deras låt, kopplade nog inte att det var dom och låten riktigt i början, tyckte bara låten var sååå grymt bra! , var på earth hour i stockholm 2010 och såg dom första gången och sen på rix fm festival den sommaren såg jag dom några gånger, de var väl då jag förstod att jag gillade dom och sen har allting bara växt. specciellt under förra året. :)
EmelieJag upptäckte Broken Door genom radion faktiskt, jag lyssnade på Angel och sen så sökte jag på den på youtube och började gilla den mer och mer. Sen har det bara fortsatt.
 
3. Vet du ifall dom kommer släppa någon ny låt snart?
Emelie:  Vi vet inte om dom kommer släppa någon ny låt snart men förhoppningsvis så gör dom det.
Marika: Ja dom gör nog det snart, hoppas verkligen att de blir riktigt snart, för kan inte vänta längre....
 
4. Vilken låt är eran favoritlåt av deras låtar?
Marika: Oj vilken svår fråga, alla är så otroligt bra och har så otroligt fina texter men om jag måste välja Lover of life , Hey you, I miss u, somebody to love, angel, in the shadow, final destination.... hmm aa ni ser svårt jag har att bestämma mig. men okej om jag ska säga så är det dom 4 första som jag säger då ;)
Emelie :Min favorit låt är I Miss You för att den låten har betytt otroligt mycket för mig pga att det var min kompis favoritlåt.
 
5.Om du måste välja, vem tycker du är snyggast av killarna?
Emelie: Oj, det var en jobbig fråga. Jag tycker att båda två är lika snygga så denna fråga tänker jag passsa.
Marika : Hemligt haha ;)
 
6.Hur länge har Pier och Tobias spelat tillsammans?
Marika: Dom har spelat tillsammans som duon Broken Door sen 2008, men dom har funnits sen slutet på 2007.:)
Emelie: Menar du innan dom blev ett band eller efter? För om det är efter så har dom spelat tillsammans sen 2008
 
7.Vad är erat bästa minne med Broken Door? 
Emelie: Mitt bästa minne med Broken Door är Rix Fm festivalen 2010 och 2011 då dom var med i gbg båda åren:)
Marika : Oj svår fråga, är nog kvällen i Sunne och kvällen i Eksjö ,riktigt grymma spelningar och dagar! :) fast alla dagar & minnen är specciella på sitt sätt, så otroligt bäst! 
 
8.Vilka länder har Broken Door uppträtt i ?
Marika: Sverige, Norge & Finland är dom jag vet :)
Emelie: Det har inte jag en aning om
 
9.När släpper dom några nya låtar?
Marika: Snaaart!!! hoppas vi ;) <3
Emelie: Vi har inte en aning om när dom släpper några nya låtar eftersom dom är så hemlighetsfulla:)
 
10.är det några bloggar ni brukar läsa? isåfall vilka?
Emelie: . Jag läser massa olika bloggar, men några exempel är: http://www.alltforforaldrar.se/madeleines/ och http://liliebiskopsdotter.com/ 
Marika : brukar läsa kompisars bloggar o sådär men ingen specciell.
 
 

11.Gillar ni några utlänska artister? isåfall vilka?
Marika: Backstreet boys, shane filan & jedward med mera.
Emelie: Jag gillar Jordin Sparks, Kelly Clarkson, Gavin Degraw och massa fler
 
12.Vet ni om Broken Door ska vara med på rix fm festival nästa sommar? :)
Emelie: Det har vi inte en aning om än eftersom det inte är klart vilka som ska följa med till nästa års Rix Fm festival utan det får vi vänta tills nästa vår men vi kan ju bara hoppas att dom följer med.
Marika: Nej det vet vi inte än för inga artister är klara, tror inte ens artisterna blivit bokade själva.. eftersom de är rätt långt kvar till sommaren, men man kan bara hoppas! var så tomt utan dom på årets rix fm festival :(
  
13.Läste någonstanns att ni skulle göra en intervju med dom, ska ni göra den? och när gör ni den isåfall? :)
Marika: Vi ska göra en intervju när alla kan :)
Emelie: Ja det ska vi göra, men vi måste bara hitta ett datum som alla kan
 
14.Fin blogg ni har! När ska ni se Broken Door nästa gång?
Emelie: Tack Jag har inte en aning om när jag ska se dom nästa gång men jag hoppas att det är snart.
Marika: Tack så mycket, om två veckor :)
 
15.Hur många gånger har ni träffat Tobias och Pier?
Marika: Ca 30 gånger :) eller inte träffat alla gånger men sett ca 30 gånger :)
Emelie: Jag har aldrig träffat dom utan jag har bara sett dom:)
 
16.Vet Broken Door att ni har en blogg? vad tycker dom om det? :)
Emelie: Broken Door vet att vi har en blogg ja, dom tycker om den och tycker att det är bra att vi har en blogg.
Marika : Ja dom vet, dom tycker bloggen är bra och vet att dom brukar läsa den ibland :) #Tacksam
 
 
 
17.vad tycker i bäst om att gå på, stora spelningar eller mindre?
Marika: Oj det beror på, små spelningar är mysiga men spelningar med mycket folk är också roliga så det är både och men riktigt små spelningar med 15-20pers i publiken är riktigt mysigt :)
Emelie:  Det beror på lite vad det är för spelningar liksom. Om det är en som dom har anordnat själva eller om det är på en festival eller något.
 
18.Era bilder ni lägger upp vad har ni haft för kamera när ni fotar dom? jättefina!
Emelie: Jag har en systemkamera (Canon EOS 1100D) men jag har inte använt någon systemkamera på mina bilder för jag köpte min i våras.
Marika: Tack, Jag har en digitalkamera sony DSC-W110 och några bilder har jag fotat med iphone 4 :)
 
19.Vad har ni för fritidsintressen?
Marika: Dansa bugg, vara med kompisar & fota m.m
Emelie : Mina fritidsintressen är bowling och musik.
 
 20.Jättefin blogg, kan ni inte blogga mycket mera på bloggen?
Emelie: Tack jo vi kan försöka att göra det men det är inte så jätte lätt att blogga för att dom uppdaterar inte så mycket så att man kan skriva det på bloggen.
Marika: Tack, Emelie har rätt, det är inte alltid så lätt att försök hitta något att blogga om, men ibland kommer jag på något ändå :)
 
21.Vilket är erat favoritdjur? :)
Marika: Katt och hund, fast gillar nästan alla djur.. inte insekter och sånt.
Emelie: Mitt favoritdjur är katt
 
22. Är det bara pier som skriver Broken Door's låtar eller även Tobias?
Emelie: Jag har inte en aning faktiskt hur det ligger till där men jag skulle tro att båda två skriver låtarna.
Marika: Jag tror att bara pier skriver låttextterna själv iaf , Han är sååå grym!! ;) Skriver världens finaste texter<3
 
23. Vad kul att ni bloggar, dom måste vara glada :) 
Marika: Tack så mycket, ja det är dom :) Tacos är min favoritmat ;)
Emelie: Tack, ja dom är glada över det :) Min favoritmat är Chili Corn Carne med ris.
 
24.Hur mycket tid ungerfär lägger ni ner på bloggen? :) superfin är den! ;)
Emelie: Jag har inte lagt ner så mycket tid på bloggen på senaste tiden pga att jag går i skolan så jag har ganska mycket i skolan just nu.
Marika: oj det är ganska mycket, kollar den iallfall varje dag, om jag är vid datorn, 
 
25.Vad tycker ni om Ulrik Munther?
Marika:  Hans låtar är bra, ingen idol för mig men bra är han :)
Emelie :  Jag tycker om hans musik och sånt
 
26.Har ni jobb? vad går/gick ni för utbildning? :)
Emelie: Jag har tyvärr inte ett jobb, jag går i skolan och jag går barn och fritidsprogrammet för att bli en barnskötare eller förskolelärare.
 Marika: Jag har praktik på en förskola, gick barn och fritidsprogrammet och tog studenten för ca 3 ½ år sen.
 
27.Känner Broken Door igen er när ni träffar dom? :) ps. jättefin blogg.
Marika : Tack, yes de gör dom :)
Emelie:  Ja det gör dom 
 
 
Tack så mycket för alla frågor, tyvärr har inte Linda svarat på frågorna än, vi hoppas hon gör det snart :) under tiden får ni nöja er med att läsa min & Emelies svar :) 
 
Ha en bra kväll!! :)
 
 

Frågestund på bloggen till söndag! :)

 
Nu var det ett tag sen så tänkte vi kunde ha frågestund på bloggen igen! :)
Fixade detta kollaget nyss, inte så bra kanske men fina bilder & fina minnen, underbara minnen <3
 
Fråga vad ni vill fram till söndag så ska jag/vi försöka svara på dom!:)
Kramkram , ha en bra kväll :)
 
Hey we're having question time here on the blog, ask whatever you wish!
You have until Sunday the 10th of November on you to ask us questions.
 
Have a wonderful evening! :)
 
Peace and love /

20 days left to Gala Jul Galaxy ;) <3

Photo by Linda :)
 
20 dagar tills vi är på båten, om jag längtar??! gissa. ;)
kommer bli grymt kul!! ;)
 
 
Ha en UNDERBAR KVÄLL! :)
 

Fredag 1 nov! :)

17 månader.
Det är precis så gammal som denna bloggen är nu.. 
tiden flyger iväg, om en månad 1 och ett halvt år. Grattis! :)
 
Nu är det 24 dagar till kryssning , snart kan man säga 23,
älskar att dagarna bara blir mindre & mindre, vill verkligen åka ,
vill verkligen se&träffa mina favoriter igen snart :)
 
En stor anledning till varför jag mår så bra som jag gör
är att dom och deras underbara musik finns<3 .
 när jag ser tillbaka på allt dom här 17 månaderna, kan jag bara le.
allt roligt som jag fått uppleva och all lycka. obeskrivligt så underbara minnen :)  
 
Längesen jag la upp dagens låt och de får bli den här,
den är så otroligt fin! (som alla Broken Door's låtar är)
 
 
Ha en underbar kväll och helg! :)
KÄRLEK! 
 

RSS 2.0