En till tävling!!! :)

 
Hur du tävlar : Kommentera inlägget här under att du är med. Med namn och bloggadress (+ mejladress som bara syns för mig ) Lägg också upp denna bilden på din blogg & tipsar andra om min tävling!!
För att öka chansen att vinna skriv också en motivering här i kommentaren eller i ett inlägg på din blogg. 
Tävlingen pågår fram till 1 december ,drar 1 vinnare av cdskivan med autografer och 2 vinnare som får varsitt signerad idolkort den 2 december.
Regler : Du måste bo i Sverige
 
Lycka till! :)

NEW SINGLE "Magic" Release Friday 13th November :'D <3

 
 

We are happy to announce that we are gonna release 3 singles in a row!!! The first single to be released is "Magic"...

Posted by Broken Door on den 9 november 2015
 
 

Tävling!! Vinn Broken Door - Time For Changes ♥

 
Jag lottar ut en CDskiva som skickas med post hem till dig. Tävlingen pågår fram till 6 december! Jag drar EN vinnare den 7e december.
Regler : Du måste bo i Sverige
Hur du tävlar : Kommentera inlägget här under att du är med. Med namn och bloggadress eller instagramnamn (eller mejladress som bara syns för mig ) Delar du dessutom denna bilden på din blogg & tipsar andra om min tävling. Så ökar du chansen att vinna! Skriver då ditt namn på 3 lappar. 
Har du kommenterat detta blogginlägg + du har lagt upp bilden på din instagram & hashtagat bilden med #BrokenDoortävling så skrivs ditt namn på 5 lappar!   Både denna bild på din blogg & instagram så skrivs ditt namn på 10 lappar! Lycka till i tävlingen! 
 
 
 
Kan också passa på att säga att det snart kommer en ny singel med Broken Door! Vet inte när! men Snart!! Håll koll på Broken Door facebooksida https://www.facebook.com/brokendoor för senaste nytt och håll även lite koll på denna bloggen också om ni känner för det eller följ våran support instagram @brokendoorsupport ;)
 

RSS 2.0